Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Dostava hrane za mrsavljenje

Dostava hrane za mrsavljenje

 • Nutricionistička organska ishrana Dostava proizvoda Efikasno mršavljenje hranom
 • EatFit – Priprema i dostava obroka prema planu ishrane za celu nedelju
 • Šta je uravnotežena ishrana? Sigurno ste sebi ovo pitanje postavili beskonačno puta. Većina, ipak o ovome ne razmišlja dok ih nužda na to ne natera. Neka hrana bude tvoj lek, a ne lek tvoja hrana. Treba jesti raznovrsnu hranu, održavati optimalnu težinu, smanjiti unošenje zasićenih masnih kiselina masti životinjskog porekla, povećati unos polunezasićenih masnih kiselina nerafinisana hladno ceđena ulja, puteri od semenki — kikiriki, suncokret, susam, badem,…, smanjiti unos holesterola svinjska mast, masne vrste mesa, masni sirevi, povećati unos složenih ugljenih hidrata i dijetetskih vlakana povrće, voće, integralne žitarice, unositi dovoljno tečnosti: voda, čajevi, prirodni sokovi, smanjiti unošenje rafinisanih šećera — zameniti ih medom, smanjiti unos soli, smanjiti unos kafe i alkohola.

  Hvala vam što verujete u mene! Zaista mi je neverovatno da sam za mesec dana na Detox programu skinuo 10kg… Mislio sam da će biti mnogo teže i da je nemoguće izdržati ceo dan samo piti sokove i ne jesti ništa.

  Pored sokova sam od Aleksandra Vasića dobio i detaljan plan ishrane za dane kada se sokovi ne piju koji mi je mnogo pomogao. Uvek je bio dostupan da mi reši bilo koje pitanje ili nedoumicu.

  Stvarno sve pohvale za ceo Fitt Pro Team!! Vozači koji donose hranu nasmejani i tačni. Svaki obrok mi je stigao pre vremena za užinu. I na kraju, jer ne znam kojim bih redom ispala sve ovo, hrana koja je potpuno fenomenalna! Svaki, ali baš svaki obroj je ukusan, začinjen po mom ukusu 😊 Nekoliko puta sam dobila jela koja su još uvek topla, a moj rezultat prve nedelje — 2kg manje!! Veliki pozdrav i podrška kompletnom Fittpro timu! Bio je mart, Naporna snimanja, treninzi, učestala putovanja su dovela do toga da sam morao svoj imuni sistem da ojačam..

  Sve pohvale. Pogledala sam vaš program i hranu koju nudite.. Svaka čast! Najzad nešto normalno i konkretno.. Ne prodajete fore i fazone kao pojedini… Želim vam puno uspeha u daljem radu! Ambalaza izgleda sjajno a sto je jos bitnije bice sigurnija i laksa za nosenje! Bravo, samo tako nastavite! Idi u prodavnicu. Hello Balance. Primer nedeljnog menija. Fit Bar Vam nudi mogućnost da svojim prijateljima, zaposlenima i poslovnim partnerima poslužite sveže i ukusne zalogaje, dok se firmama nudi i mogućnost organizovanja dnevnog menija za zaposlene.

  Pozovite nas i učinte svako vaše dešavanje savršeno ukusnim! Saveti o zdravoj ishrani dolaze sa svih strana, ali njihova primena usled nedostatka vremena često se čini kao nemoguća misija.

  S toga je od strane stručnog tima Fit Bar-a i nutricionista osmišljen Individualni program ishrane koji podrazumeva, ne samo smernice o pravilnoj ishrani, već i samu pripremu i dostavu svežih i ukusnih obroka na datu adresu, u dogovoreno vreme.

  Fokusirajte se na sreću — a sreća počinje dobrim zdravljem. Sreća Fokusirajte se na sreću — a sreća počinje dobrim zdravljem.

  Nutricionistička organska ishrana Dostava proizvoda Efikasno mršavljenje hranom

  Probaj 1 dan. Uslovi korišćenja    Privatnost. Kalkulator kalorija. Izaberi plan ishrane. Želim da. Ishrana koja sadrži pravilan balans proteina, ugljenih hidrata, vitamina, vlakana i minerala. Ishrana osmišljena za zdrav gubitak kilograma i dugoročno održavanje telesne mase. Plan ishrane sa visokim unosom zdravih masti, dovoljno proteina i minimalnom količinom ugljenih hidrata. Najefikasnija ishrana za mršavljenje. U praksi se najčešće koristi na samom kraju, za skidanje poslednjih par kilograma masnih naslaga.

  EatFit – Priprema i dostava obroka prema planu ishrane za celu nedelju

  Plan ishrane koji sadrži savršenu kombinaciju namirnica za osobe koje redovno treniraju i imaju cilj da dobiju na mišicnoj masi i održe visok nivo energije. Bazira se na protenima, složenim ugljenim hidratima i dobrim nezasićenim mastima. Ovaj plan ishrane je tu da vam pomogne u gubitku viška masnih naslaga pomoću obroka sa malom količinom ugljenih hidrata.