Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Dorucak za mrsavljenje iskustva

Dorucak za mrsavljenje iskustva

Ili da kuva 5 zdravih obroka dnevno? Svi smo mi ljudska bića, volimo i slano i slatko i ukusno, i komad torte ili slavski ručak ne treba da budu razlog za brigu već uživanje. Šta znači meljan? Meljanje je postupak pri kojem sušenu i samlevenu biljku pritiskate kamenim tučkom u kamenom avanu dok ne počne da ispušta eterična ulja i enzime.

A zašto u kamenom avanu? Jer je drvo porozno, pa bi upilo sva potrebna plemenita ulja koja zapravo "rade" posao - tope masne naslage i kidaju ćelije celulita Sastav nije tajna. Magija je u tome kako se i do koje tačke melje, suši i melja, koliko koje biljke se stavlja Ako pijete čaj za mršavljenje, on će sam istopiti masnoću i naslage. Ne teba da traumirate organizam izgladnjivanjem ili promenom vrste ili količine hrane - jedite sve kao i obično, samo pijete čaj dva puta dnevno! Jedino što bi trebalo da smanjite ili izbegavate su tamna gazirana pića - Coca cola, Pepsi i Cokta. Sve ostalo, meso, voće, povrće, masno, mrsno, sir, mleko, hleb, kolači, sokovi, voda Sve kao i obično!

U lepoj, elegantnoj, drvenoj kutiji spakovano je 60 kesica čaja, što je količina dovoljna za 30 dana. Za razliku od mnogih proizvoda, čajeva, tableta, praškova i napitaka, " Anina magija " zaista radi svoj posao. Topi masne naslage bez obzira na to šta i koliko jedete. Dakle — nema dijete ni gladovanja. Jednu kesicu čaja prelijete sa 1, dl ključale vode, poklopite, ostavite 10 min i popijete.

Kesicu možete i ne morate vaditi iz šolje. Čaj ima blag i prijatan ukus, podseća na kolače ili medenjake. Čaj pijete ujutru, posle doručka, najkasnije sata nakon buđenja i uveče, posle večere, najviše 2h pre spavanja. Jako je važno da tokom pijenja čaja ne gladujete. Dijeta je, po definiciji, režim ishrane, ali najčešće podrazumeva odricanje od nekih namirnica ili smanjenje unosa hrane. Važno je da dok pijete čaj ne budete gladni, da unosite sve vrste namirnica i da kontrolišete i kilograme i obim struka i kukova.

Količina kilograma koju možete izgubiti zvisi od opšteg zdravstvenog stanja, godina, hormonskog statusa, prehrambenih navika Ne postoji precizna matematika. Ipak, prosečno se gubi oko 5 kg u prvom mesecu. Kod blažih oblika pomenutih oboljenja, može da se smrša kg mesečno, ali ako je oboljenje izraženo i ne leči se, ne pomaže ništa, pa čak ni magija.

Potrebno je regulisati opšte zdravstveno stanje pre početka korišćenja čaja. Anina magija — čaj za mršavljenje je jedinstven proizvod koji predstavlja pravi srpski brend.

Proizvodnja Anine magije obavlja se u kompaniji Bilje Borča koji svojim klijentima uvek nudi visok kvalitet usluga i proizvoda i u svom radu razvija odgovoran odnos prema životnoj sredini.

Uspešna dijeta mora da sadrži dosta povrća, kvalitenih proteina životinjskog i biljnog porekla, zdravih masnoća i ugljenih hidrata tako je, ali ne i belog šećera i belog brašna. Da biste dorucak za mrsavljenje iskustva predstavu o čemu pričam, dalje u tekstu ću vam dati primer jelovnika za tri dana kako jedna uspešna dijeta treba da izgleda, iz svoga iskustva nutricioniste. Povrće sadrži vlakna. Ona su veoma bitna za uspeh svake dijete. Vlakna se nalaze u zdravoj nutritivno vrednoj hrani uključujući povrće, voće, pasulj i integralne žitarice.

Od Poštovani, kako i na koji način bi smo mogli da poručimo čaj za mršavljenje? Da li imate možda web sajt na kome se mogu videti ostale informacije?

Hvala Danijela. Poštovana Nataša, u narednom članku pokušaćemo da približimo i objasnimo sve prednosti "hrono kuhinje". Mada već ima nekoliko dobrih sajtova na kojima možete naći konkretne odgovore na vaše pitanje " hrono ishrana da ili ne "?

Trenutno kod nas je najzastupljenija Ana Gifing program dr. Gifing, što možete pogledati i na sajtu. Generalno govoreći, iskustva su pozitivna i još se niko nije požalio da mu je hrono ishrana škodila. Svkako da će najbolji rezultat dati pregled hrono specijaliste koji će vam odrediti adekvatnu terapiju. To će značiti sledeće: utvrdiće se na koje ste sastojke hrane i namirnice pozitivni, koje smete da jedete a koje ne Bukvalno, utvrdiće vam vaš trenutni status i odrediti hrono profil - šemu po kojoj ćete se hraniti a sve u cilju zdravijeg života, bez stresa i bez viška kilograma.

Hrono kuhinja puno pomaže da se smrša. Dijeta koju sam koristila preko nekih čajeva mi nije pomogla. Otišla sam na hrono pregled  dobila savete i tačan spisak namirnica i napitaka koje smem da unosim. Recimo, ujutro za doručak smem jesti sve. Interval između obroka je 5 sati. Ručak mi je hrono - uglavnom tikvice, bez šargarepe, bez šećera i ulja Večera po želji. Dakle, nije klasična dijeta ali sam smršala za mesec dana 6 kilograma!!! Ja sam od onih žena koja se svaki dan meri i vaga mi je najbolja drugarica. Toliko sam uzbuđena hrono ishranom da sam odlučila da vam ovde savetujem da ipak probate kako to sve izgleda i kako deluje.

Dosta je ovih dana poopularna keto dijeta . Dijeta za mršavljenje - Kako smršati - iskustva. Kako da smršam? Kako smršati? Dijeta da ili ne? Zdrava dijeta da li postoji?