Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Dijete za mrsavljenje 10 posto

Dijete za mrsavljenje 10 posto

 • Najpopularnije dijete
 • Danas osjećam kako sam opet privlačna svome mužu. Brži - jači - mršaviji - zdraviji Skidanje kila uz provjeren i siguran proizvod. Dijeta 10 posto Zdravo mršavljenje — dijeta 10 posto Za zdravo mršavljenje izaberite zdravu i uravnoteženu dijetu, bez iscrpljujućeg i opasnog gladovanja, a nisu potrebne ni neke agresivne vježbe, dovoljno je da za vrijeme ove dijete provodite svakodnevne šetnje laganim hodom.. Dijeta za svakoga — dijeta 10 posto Obzirom da u ovoj dijeti nema zabranjenih namirnica, a jedini napor je mjerenje kalorija, pridržavanje predloženih menija i lagane šetenje,  dijeta 10 posto je zapravo za svakoga.

  Kako provoditi dijetu na poslu — dijeta 10 posto Nema razloga da se ove dijete držite i dok ste na poslu, morate samo birati jela koja su vam na vašem dijetnom jelovniku predviđena za taj dan i pripaziti na količine, odnosno kalorije. Smršavite u tri tjedna — dijeta 10 posto Prvi tjedan Ponedjeljak — povrće sirovo ili kuhano, može i krumpir, a od masnoća maslinovo ulje. Utorak — mesni dan, sve  vrste mesa, ali pripremljeno bez masnoće.

  Najpopularnije dijete

  Srijeda —riba, riža ili palenta, reducirajte sol i ostale začine. Četvrtak — mliječni dan, dopušteno je mlijeko i svi mliječni proizvodi. Petak — jaja, kuhana, pečena na maslinovom ulju uz začine po vašem izboru.

  Nedjelja — mesni dan. Jedite bilo koje vrste mesa osim pohanog. Drugi tjedan Ponedjeljak — kombinirajte meso i povrće. Utorak — jedite sve što i prvi dan. Srijeda —riža s povrćem.

  Četvrtak — svi proizvodi od mlijeka, jaja, povrće i salate. Petak — jaja i salate, voće i jogurti. Subota — voćni dan. Jedite samo voće. Nedjelja — mesni dan uz dodatak povrća. Ne miješajte meso s mahunarkama ili s krumpirom. Treći tjedan U trećem tjednu jedite po jelovniku iz prvog tjedna. Kada završi dijeta 10 posto, napravite pauzu za održavanje dosegnute kilaže. Naruči proizvode odmah. Poštanski broj. Free Shipping Provjeren proizvod za skidanje kila Pomoći ćemo vam da izgubite željene kilograme u kratkom roku na zdrav i siguran način. Recenzije Što kažu zadovoljni korisnici?

  Blokirali ste obavijesti sa ove web stranice Ne možemo Vam poslati obavijest jer ste blokirali obavijesti sa ove web stranice. Objašnjenje kako to možete napraviti možete pronaći na jednom od linkova, ovisno koji preglednik koristite: Google Chrome - Desktop Google Chrome - Mobile Firefox - Desktop Firefox - Mobile.

  Pauza je peroiod u kojem je fokus na održavanju nove tjelesne težine i privikavanje tijela na novu kilažu. Pri održavanju željene težine konzumirajte tri šalice zelenog čaja dnevno. Pijte 2l vode i svježe iscjeđenog soka od limuna, bez šećera. Dok traje faza prilagođavanja novoj težini, najbolje je izbjegavati kasne večere, umjesto  koje se prporuča jogurt ml bez dodatka kruha ili peciva.

  U ovom tjednu nema ograničenja u količinama, umjesto masti i ulja važno je da se koristi maslinovo ulje, hrana se ne soli dok se ostalim začinima možete služiti; ne koristiti zaprške i ne jesti kruh. I dalje je bitno da se meso ne mješa s rižom, mahunarkama i krumpirom.