Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Dijeta kafa za mrsavljenje

Dijeta kafa za mrsavljenje

 • Kafa za mršavljenje
 • Najnovija studija sprovedena na Univerzitetu u Notingemu otkriva nam da kafa podstiče i ubrzava funkciju smeđeg masnog tkiva u organizmu, onog tkiva koje sagorevanjem kalorija iz masti i šećera podižu temperaturu našeg tela, onda kada nam je to potrebno. Sada nam ostaje još da da utvrditi na koji tačno način ovaj napitak deluje kao aktivator smeđe masti, odnosno da li je za to zaslužan kofein ili neka druga supstanca koja se nalazi u kafi — objasnio je jedan od istraživača, profesor Majkl Simonds.

  Još su ranije studije utvrdile da nekoliko šolja sveže mlevene kafe dnevno ima sjajan učinak na ubrzanje našeg metabolizma. Recimo, ako uz regularnu dijetu povećate unos kafe za jednu dozu, ona će biti daleko delotvornija. Aktivni sastojci u kafi koji ubrzavaju sagorevanje masti su sam kofein, teobromin, teofilin i hlorgena kiselina, za koju je utvrđeno da usporava apsorpciju ugljenih hidrata.

  Tajna je u dobrim mastima koje će sprečiti da se vaš organizam oseća iscrpljeno i gladno. Na ideju da doda masti u svoju kafu došao je tokom putovanja na Tibet Nakon godina istraživanja došao je do svog recepta za dobru kafu.

  Nakon što skuvate kafu dodajte u nju 1 do 2 kašičice maslinovog ulja, neslanog putera ili topljenu mast. Ukoliko ovu tečnost mutite u blenderu sekundi dobićete kremasti latte.

  Kafa za mršavljenje

  Takođe, povećava vam se fokus i sposobnosti, napisao je Dejv na svom blogu. Ukoliko ovakvu kafu popijete ujutru stabilizovaćete šećer u krvi i smanjiti žudnju za slatkišima, piše Daily star. Za još bolji efekat dodajte još neki antioksidant za efekat detoksikacije. Šafran i vanila su idealan izbor koji će pojačati ukus i imaju dobro dejstvo na zdravlje. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja. Klasicna "keto-kafa" Naravno, dijeta je predviđena za potpuno zdrave osobe i uz prethodnu konsultaciju sa lekarom uostalom, to je pravilo koje važi za sve dijete.

  Dijeta 9 kg spada u brze dijete i nije za preporuku kao životni stil — već, eventualno, brza ispomoć. Budući da ova dijeta ima više varijacija, pred vama je ona koju smo proverili i uverili se da dobro funkcioniše. I to bez šećera. Možete koristiti zaslađivač ukoliko ste navikli na sladak ukus kafe.