Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Centar za mrsavljenje osijek

Centar za mrsavljenje osijek

Body Creatorova metoda se za prevenciju takvih situacija, kao i za njihovo otklanjanje, koristi toplinom. Višestruke su koristi vježbanja u specifičnim Body Creatorovim termokapsulama zagrijanima na 37 °C. Budući da znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama, pa tako i u razgradnji masti, tj. Uz reaktivaciju enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije kao rezultat utjecaja topline također je uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, posebno celulita.

Body Creatorove infracrvene zrake potiču topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, one su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica. Body Creatorove ozonske kupke, osim u pročišćavanju tijela od otrova, pomažu i u topljenju masnih naslaga u potkožnom tkivu. Aktivna vježba ne može sama za sebe biti odlučujući faktor za skidanje viška masnih naslaga i zato u našim centrima nutricionisti daju individualizirane nutricionističke savjete i sastavljaju odgovarajuće jelovnike.

Made in France tehnologija koja nježno stimulira kožu kako bi se ponovno aktivirala uspoređena stanična aktivnost. LPG uređaji, jedini uređaji u svijetu koji rade staničnu stimulaciju tkiva, oduvijek su bili sinonimi za učinkovitost i rezultate.

Uređaji i protokoli koje LPG uređaji koriste pronalaze se iz više od 30 godina iskustva u tretiranju vezivnog tkiva prvi put u svijetu čije su metode u uklanjanju celulita priznate i FDA. Svi LPG uređaji koriste krovnu metodu Endermologie koja je u sebi obuhvatila čitav niz znanstveno ispitanih i dokazanih protokola i bez obzira na to koji od LPG uređaja odabrali za treće, rezultate osiguravaju.

Niz stručnjaka iz cijelog svijeta uključujući i neke naše znanstvene svojim stalnim istraživanjima pridonijeli su kvaliteti protokola i tretmana i TNG-a uvijek korak ispred ostalih u osiguravanju kvalitete i učinkovitosti.

S LPG uređajima moguće je smanjiti masnu naslagu na specifičnim dijelovima tijela koja su uglavnom otporna na dijetu i vježbanje - ruke, leđa, trbuh, struka, bedra itd. On je rezultat nakupljanja masnoće u adipocitima i zadržavanju vode u tijelu. LPG izrazito uspješno djeluje na celulit, smanjuje ga i miče u potpunosti, a istovremeno djeluje na zatezanje i oblikovanje tijela.

Zbog promjene u težini, trudnoći, starenju i ostalim faktorima koža postepeno gubi svoju zategnutost i čvrstoću. Kupite svoj konačni rezultat! Snelly Lifestyle Cjelovit program održavanja fit forme.

Snelly Basic Osnovni program za smanjivanje tjelesne težine i opsega. Draga Žulj "Nezadovoljstvo zbog nakupljenih kilograma je opet dovelo do toga da se tješiš s još više hrane i jednostavno ne poduzimaš ništa" Zovem se Draga i ovo je moja priča o uspjehu!

Silvia Radman "Veliki izazov bio je pronaći sat vremena za sebe" Bok, moje ime je Silvia. Andreja Tonč "Sreća ili slučajnost ili ništa nije slučajno" Nedavno me moja dugogodišnja prijateljica i kolegica podsjetila na moju izjavu staru 15 godina: "Znaš, kada sam počela raditi pod tvojom supervizijom, među prvim uputama koje si mi dala bilo je kako sama moram definirati svoj uspjeh te kako nikad neću uživati u uspjehu ukoliko stalno budem sebe uspoređivala sa drugima.

Mihaela Vulić "Moja priča možda drugima neće izgledati kao neka bajka iz snova, ali meni je i više od toga. Jasmina Gordić Simonelli "Dobar osjećaj se uvijek isplati. Vesna Iveković Ja sam Vesna i danas navršavam 60 godina. Iva Čondrić Premerl Ovo je prvi dio priče o dvije sestre koje su odlučile stati na kraj višku kilograma koji su se nakupili; jednoj kroz godine krivog odabira namirnica i tjelesne neaktivnosti, a drugoj kroz prvu trudnoću.

Anja Čondrić Anja: "U trudnoći sam se odlično osjećala i nisam imala zdravstvenih problema, ali moj apetit se drastično povećao. Gordana Buturajac Gordana: "Debljanje od zraka? Maja Gabričević Maja: "Dobila sam puno više od izgubljenijh kilograma i centimetara" Od kud početi? Marija R. Maja Sabljić Zovem se Maja Sabljić. Biljana Golub Biljana Golub, 34 godine, sa ponosom je podijelila svoju priču. Svetlana Marohnić Moje utočište zdravlja, snage i užitka!

Iva Ivana Mulac Moje druženje i put prema oblikovanju tijela počelo je slučajnim odabirom Moje druženje i mršavljenje s ekipom iz Linea Snelle počelo je slučajnim odabirom, a ni u jednom trenutku nisam pomislila da sam krivo izabrala. Mirna Jurič Zovem se Mirna, 42 god. Privatno: Ivančica Perak Prvi dolazak u Linea Snella centar za mršavljenje Kad sam prije cca 2 i pol mjeseca prvi put došla na besplatno savjetovanje vezano za mršavljenje, nisam imala pojma u što ću se upustiti. Gabrijela Kupanovac Fit forma je bila moj prioritet i razlog dolaska u Linea Snellu.

Linea Snella Terapije Širok izbor pojedinačnih terapija koje su uključene i u naše programe. Thermoslim za oblikovanje tijela. Bodywarm za oblikovanje tijela. Thermobike za oblikovanje tijela. Vibracijska vježba za oblikovanje tijela.