Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Caj za mrsavljenje za decu

Caj za mrsavljenje za decu

 • Dajte ih deci umesto soka: Koji čajevi jačaju organizam i ublažavaju zdravstvene probleme
 • Mogu se desiti i albuminurija i hematurija kao i lažno krvarenje iz creva, što inače jesu  bezopasne pojave koje uglanvom  nestaju posle prestanka upotrebe Bekunis biljnog čaja. Gubitak kalijuma može biti uzrok smetnji funkcije srca i mišićne slabosti, naročito ako se u isto vreme upotrebljavaju srčani glikozidi, diuretici i adrenalnih kortikosteroidi. U slučaju bilo kakvih neželjenih efekata, neophodno je odmah obavestiti lekara ili farmaceuta.

  Bekunis se može naći i u vidu dražeja. Podstiče  izbacivanje toksina koji su izazivači umora i  loše utoču na zdravlje. Dražeje su presvučene opnom koja je otporna na želučani sok,pa  tako počinju da deluju tek u crevima. Na taj se način se štite želudac, jetra i krvni sistem. Poznata su iskustva kako neke osobeBekunis čaj koriste za mršavljenje, što nije preporučljivo.

  Bekunis čaj za mršavljenje, može imati male efekte jer će zaustaviti opstipaciju, ali pošto sme da se koristi svega nedelju dana, dugotrajni efekti po pitanju skidanja neželjenih kilograma će izostati.

  U zavisnosti  od individualnih potreba i navika, na raspolaganju su  razne druge mogućnosti za mršavljenje. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Sastav Bekunis čaja Aktivna supstanca u ovom čaju, odakle potiče njegova lekovitost, je plod aleksandrijske i tinevelijske sene u vidu  suvog vodenog ekstrakta instant biljnog čaja, tako da grama ovog čaja sadrži  od 30,8 do 51,3g suvog vodenog ekstrakta ploda aleksandrijske i tinevelijske sene.

  Upotreba i priprema čaja Bekunis Jedna doza čaja koja je ravna jednoj doznoj kašičici čaja, stavi se u čašu hladne ili mlake vode i promeša.

  Dajte ih deci umesto soka: Koji čajevi jačaju organizam i ublažavaju zdravstvene probleme

  Kontraindikacije i mere opreza Bekunis biljni čaj se ne sme koristiti kod prepleta creva ileusa, ulceroznog kolitisa ili apendikitisa, zatim kod bolova u stomaku  nepoznatog uzroka, u slučaju teške  dehidracije s poremećajem ravnoteže sadržaja vode i elektrolita u organizmu i nije preporučljiv za decu mladju od 12 godina. March 22, 1. March 1, 0. Ovako se ujedno rešavate i celulita. Protiv celulita ima još dobrih prirodnih boraca. Poslušajte ovo iskustvo na tu temu i primenite ga! Evo i jedne široko rasprostranjene biljke kod nas koja vam može pomoći da smršate.

  Čaj od koprive možda ne topi masne naslage, ali pomaže da se organizam očisti od metaboličkog otpada. Smanjenje metaboličkog otpada kroz limfni isistem omogućava organizmu da bolje i energičnije radi, a onda je i potrošnja kalorija bolja. Da biste pripremili čaj od kopive potrebno je da kašiku čaja od lista koprive prelijete vrelom vodom. Ostavite 10 minuta, pa pijte.

  Onako usput, čaj od koprive je odličan i protiv celulita. A kada smo kod biljaka koje su uveliko odomaćene kod nas, onda ne smemo da zaobiđemo prednosti koji nudi peršun za mršavljenje. Možete od njega napriviti i neki smuti, a možete i odličan čaj za mršavljenje. Čaj od peršuna deluje tako što pomaže da izbacite višak vode iz organizma. Nije nešto što treba dugoročno da pijete, već samo par dana dok ne eliminišete problem. Recimo, odvojite jedan vikend za konzumiranje čaja od peršuna. Izbacivanjem vode izbacićete dosta toksina, ali i izgubiti na težini i to vrlo brzo.

  Jednu kašiku listova peršuna prelijete sa 2 dl vrele vode.