Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Caj od persunovog lista za mrsavljenje

Caj od persunovog lista za mrsavljenje

Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da ste saglasni sa upotrebom kolačića. Više o kolačićima možete pročitati na stranici Politika privatnosti. Čaj od peršuna kao narodni lek. Peršun je zeljasta biljka centralnog mediteranskog regiona. Ona raste u suptropskim i tropskim regionima ali i u umerenoj klimi. Kako napraviti čaj od peršuna kod kuće Najbrži način uživanja u čaju od peršuna je korišćenje kesice peršinovog čaja. Kako napraviti svež čaj? Izvadite listove peršuna kašičicom ili uklonite infuzer.

Začinite čaj limunom, izbegavajte zaslađivače. Prednosti čaja od peršuna Peršun se često koristi za osvežavanje daha i verovatno ćete osetiti ovu korist kad pijete čaj od peršuna imajte na umu, međutim, da dodavanje šećera vašem čaju smanjuje koristi na zubnoj gleđi.

Prema bazi podataka o prirodnim lekovima Terapijskog istraživačkog centra, nema dovoljno naučnih dokaza koji bi podržali upotrebu peršuna za: Kamen u bubregu. Infekcije mokraćnih puteva. Napukla ili ispucala koža. Ujedi insekata. Probavni problemi. Problemi sa menstruacijom. Poremećaj jetre. Zadržavanje tečnosti. Neželjeni efekti čaja od peršuna Američka administracija za hranu i lekove peršun je prepoznala kao opšte sigurno GRAS.

Čaj od lista peršuna   RSD Ocenjeno sa 0 od 5. Čaj od lista peršuna količina. Šifra proizvoda: Kategorija: Jednokomponentni čajevi. Recenzije Još nema komentara.

Ostavite komentar Odustani od odgovora Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Čaj od lista pitome nane Ocenjeno sa 5. Čaj od nadzemnog dela majorana   RSD. Tradicionalna medicina čaj od peršuna preporučuje kod artritisa, gihta, bubrežnih problema, za pročišćavanje morkaćnih puteva, ali i za lečenje gastritisa. Pošto se zna da efikasno ispira bakterije iz urinarnog trakta, dobro je došao u slučaju infekcije mokraćnih organa, kao i nakon operacije prostate radi bržeg oporavka.

Često ulazi u sastav čajeva za lečenje žutice i drugih komplikacija nastalih usled problema sa jetrom. Pored toga što podstiče izlučivanje tečnosti, podstiče se i izlučivanje soli u organizmu pa utiče na smanjenje krvnog pritiska.

Iz sličnih razloga može pomoći u borbi protiv gojaznosti. Zatim, povećava elastičnost krvnih sudova što umanjuje rizik od nastanka uobičajenih kardiovaskularnih bolesti. Snižava pritisak, prži masne naslage: Čudo od napitka! Foto: Thinkstock. Čaj od peršuna priprema se tako što se koren peršuna oko 15 grama nasecka na kockice, ubaci u 2 dl ključale vode i prokuva oko 5 minuta.