Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Biljna mesavina za mrsavljenje

Biljna mesavina za mrsavljenje

 • Biljna mešavina doprinosi mršavljenju i regulaciji metabolizma
 • Za robu čija je vrednost preko  3. Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za. Rok isporuke je  15 dana ili više   u zavisnosti od zemlje isporuke. Rok isporuke je  radnih dana   u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka. Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

  Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu:  info apotekaonline. Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

  Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje. Sastav: Heracleum sphondyllium radix, Filipendula hexapetala herba, Apium graveolens herba, Frangulae cortex, Sennae folium, Betula pendula folium, Uvae ursi folium, Petroselini folium, Chamomillae flos.

  Način upotrebe: Jednu supenu kašiku čaja staviti u ml hladne vode i kuvati do ključanja. Napomena: Ne preporučuje se primena proizvoda osobama alergičnim na neki od navedenih sastojaka, trudnicama, dojiljama kao i osobama mlađim od 18 godina. Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi, bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti. Pakovanje: g.

  Biljna mešavina doprinosi mršavljenju i regulaciji metabolizma

  Komentari Informacije o dostavi. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom. Dodatne informacije Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Ograničenja isporuke robe Isporuka artikala kupljenih na sajtu  www. Cena isporuke Za teritoriju Republike Srbije: Za naručenu robu iznosa do  3. Rok isporuke je  radnih dana   u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka Cena dostave je sa porezom.

  Tagovi: plus pharmaceuticals, biljna mešavina, 11, čaj, mršavljenje, višak tečnosti, sagorevanje masti, probava, ubrzanje metabolizma, višak kilograma, holesterol. Proizvodi na akciji Brzi pregled. Imate problem sa potencijom ili željom?

  Libido je pravo rešenje za Vas! Brzi pregled. Biljna mesavina je spravljena na tradicionalan nacin od 7 vrsta lekovitog bilja sa ekoloskog podrucja nase zemlje. Biljna mesavina se upotrebljava prema uputstvu nedelja u zavisnosti od osobe upoterbom ove biljne mesavine mesecno se gubi kilograma. Optimizacija sajta cena. Ocenite korisnika: valerijana 0 0. Biljna mesavina za mrsavljenje je namenjena svim osobama koje imaju problema sa smanjenjem telesne tezine  Biljna mesavina je spravljena na tradicionalan nacin od 7 vrsta lekovitog bilja sa ekoloskog podrucja nase zemlje  Preparat je potpuno prirodan ne sadrzi vestacke dodatke  Biljna mesavina se upotrebljava prema uputstvu nedelja u zavisnosti od osobe upoterbom ove biljne mesavine mesecno se gubi kilograma  Kontakt telefon za savete i porudzbine.

  Sačuvaj oglas. Mesto: Kruševac Kategorija: Poljoprivredne kulture Svi oglasi korisnika: valerijana.