Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Bentonit za mrsavljenje cijena

Bentonit za mrsavljenje cijena

Bio sam na par dana, a onda sam se vratio u moj uobičajeni način života: na junk food nakon posla, na sate sjedi na kauču tkanje, za brigu o moja dva divne mačke …. Tako sam živio mirno dok nisam upoznao čoveka na internetu. Vozio sam i zaljubila se u njega u samo nekoliko tjedana! Počeo je lud Internet romansu. Onda je došao dan, a kad smo se sreli u stvarnom životu. Sve je prošlo dobro. Otišli smo u kafić, a onda smo prošetali u parku.

Ali nakon tog sastanka, stvari krenule naopako, naša strast nestala. Prije nego što smo dobili zajedno, imali smo virtualni seks skoro svaki dan, ali nakon toga, on je iznenada prestao biti zainteresirani za tu temu. Počeli smo razgovor kao prijatelji, i to je to. I savršeno shvatio da je problem u meni, u mojoj viška kilograma. Prije nego što sam otišao u krevet, nisam ni razmišljati o tome kako je važno za muškarce! Moj partner je jasno da ne mogu da ga uzbuditi ni praktično time što masti …. U svakom slučaju, odlučio sam da izgubite težinu. Prijavio sam se za teretanu, ali to je trajalo samo tri sedmice.

Proveo sam oko sata svaki dan, ali je to bilo beskorisno. Samo sam uspio izgubiti GD za sve to vrijeme, bez obzira na sljedeće strogoj dijeti. Onda sam kupio dijetalne pilule u apoteci. Ne znam kakvi su oni u, ali stvar je u tome, počeo sam imati žgaravicu. Ja bih muka ujutro i noću, ja bih dobiti puno bol u području jetre. Tako sam proveo cijeli tjedan bez gubitka uncu i odlučio da prestane da ih. Do not panic! Nisam imao progutati obične zemlje ili gline. Naručio sam Bentolit, a suplement na bazi vulkanskog detox gline. Njegova glavna imovina je da očiste tijelo stagnira toksina i depozita masti.

Mislim da svi znaju da su svi ovi toksini ometa normalno funkcionisanje organizma i uzrokuju debljanje. Ono što sam najviše svidjelo je činjenica da uz ovaj dodatak tu je gotovo nema potrebe da promenite uobičajeni način života: ne morate nigdje ići, ne morate da ostvare i da ne morate da se broje kalorije. Tijelo čini sve za sebe. Samo mu pomoći malo: redovno uzimaju Bentolit na prazan želudac. To je bila jedina stvar koja mi je pomogla.

Izgubio sam 2 puta više kilograma u samo 1 mjesec! Ti ne znaš kako je fantastičan je! Osim toga, moja koža nije postao opuštenom stanju, što me je brinulo puno. Možete ni zamisliti koliko sretna sam bila na prvom mjestu! Pogotovo kad sam kupila novu odjeću. Ispostavilo se da dobro izgledam u modi odjeća i barem ne moram nositi one crne majice koje izgledaju više kao tenk poklopce više. Počeo sam da se, ja sam se zaljubio u lostacones i kratke suknje, muškarci su počeli da obrate više pažnje na mene.

Ja više ne razgovaram s njim. Nismo pisati jedni druge kad sam bio u procesu gubitka težine, ali kao prijatelji, ponovo sreli smo se kad sam teška 60 kg. Pojavio sam se u štiklama, sa lijepim frizuru i haljinu sa dubokim dekolteom.

A on, dobro, da, on je gledao dobar prema meni, ali kako da ti kažem … On nije za mene više. Ne razumijem kako mogu da se zaljubim u njega. Vjerojatno zato što sam bio debeo i nedostajalo muške pažnje. Ali sada su stvari potpuno drugačije! Sada imam toliko zgodan i uspješan fanove da mogu ljubav bilo koga od njih u isto vrijeme. Dobija pažnju različitih muškaraca je super, djevojke! Želim da živim, stvoriti, zaljubiti i da ih se zaljubi u mene. Moj život promijenio nakon gubitka težine i ja sam super sretan zbog toga! Želim da svaki od vas da bude sretan. Ja sam postao zvanični Bentolit predstavnik u našoj zemlji, a sada možete sve pitati za njega i izgubiti na težini.

Uostalom, ne postoji ništa gore za ženu nego nezadovoljstva sa samom sobom. Da li ste primijetili više nego jednom da su glavni uzroci suvišnih kilograma su hormonski poremećaji, pasivan način života i loše ekologije? Ovo su samo indirektni faktora. Proizvode koje kupuju u supermarketu sadrži konzervanse, arome, i veštačkih boja. Ako živite u velikom gradu, to je nemoguće izbjeći trovanje od zagađenja gasa. Loše navike pušenje i alkohol i zagađuju tijelo. Svi ovi kemikalija izazvati probleme sa varenjem, spor metabolizam i, kao rezultat toga, povećava taloženje masti.

Ovo gline je prirodni upijajući. Glina brzo bubri u želucu, što dovodi do smanjena apetita i gubitak težine. Tokom vremena, probavni problemi nestaju: žgaravica, teško želudac, itd.. Na kraju ciklusa liječenja od 30 dana, prosečna gubitak težine će biti kg. Zbog svog prirodnog sastava, neće biti nikakvih komplikacija ili nuspojava.