Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Balans jogurt za mrsavljenje

Balans jogurt za mrsavljenje

Kao i obično sjajan tekst 🙂 Meni idu na ganglije lekari koji reklamiraju sve i svašta, jer to ima mnoooogo veću težinu. Jedno pitanje za Granice, takodje omiljen jogurt, ali dosta gust, a kažu da proizvodjači dodaju skrob, pa sam ja onda krenula da kupujem kiselo mleko.

False or true? Bilo je takvih priča i za Ella sir pa je jednan poznanik koji ima dijabetes probao i nije reagovao. Svi ugljeni hidrati koje Xantan ima spadaju u vlakna i koliko sam čitala o njemu — ne deluje mi uznemiravajuće. Ipak ne znam da li je obavezno navođenje u sastavu i da li ga neko od proizvođača jogurta koristi. Kako nam je bio omiljeni, sve sam počela da strepim i dete mi pije jel smemo da ga konzumiramo puta nedeljno jedan obrok?

Pošto mleko u kući niko ne pije…. Inače, kod mene u kraju i nema da biraš čije ćeš mlečne proizvode da kupiš — u ponudi u radnji ima samo Granice 🙂. Imlek — Bello је избацио и воћни јогурт,без шећера,глукозног сирупа и осталих будалаштина. Око дин је и колико сам видео табелу састав је одличан. Na zalost ima solidnu kolicinu organskog secera, koji je gle cuda isto tako kalorican i stetan kao neorganski. Jogurt Granice — moj ooomiljeni! Ni jedan nije toliko gust. Priznajem da ne želim da čujem ako mu dodaju nešto loše.

Hvala po n-ti put. Sve ovo već znam, ali nije mi to palo s neba, već sam saznala preko entuzijasta poput tebe. I više nego dovoljno studija sam pročitao tokom godina i sve validne su govorile skoro isto. Znači nema govora o njegovom trenutnom dejstvu kao sagorevača već da bi eventualno bilo rezultata neophodno je unositi ga konstantno mesecima. I da ne bi sve zvučalo savršeno, ono što niko od proizvođača neće naglas da kaže jeste da su potrebne doze daleko veće od onih na etiketama tj. Moje lično iskustvo kao i praksa sa klijentima pokazali su da će teško iko izdvajati toliki novac a da ne oseti i primeti ništa konkretno u što kraćem vremenu.

E sad, na ljudima je da odluče koliki je i kakav benefit karnitina u jogurtu ali u svrhu mršavljenja tu nema govora…. Hvala na pojašnjenju. Od trenera Poliquin ga baš voli 🙂. Ne znam sastav. Uopšte ne kupujem takve proizvode, pa čitam sastav samo namenski ako je nešto aktuelno ili već planiram tekst. Poštovana Majo, interesuje me vaše stručno mišljenje 🙂 Čiji jogurt je po vama najzdraviji? Po marketima možemo naći milion vrsta, tako da više ni sami ne znamo šta je zapravo zdravo… Srdačan pozdrav!

A dobro varenje i aktivan metabolizam uslovi su za dobar balans Vašeg organizma. Nije tajna da konzumacija veće količine šećera negativno utiče na ljudsko zdravlje. Previše šećera a posebno onog u prerađenoj hrani povezano je sa viškom kilograma, nadimanjem, dijabeteso Iako većina nas zna da nam kalcijum pomaže u izgradnji snažnih kostiju i zuba, ono što možda ne znate je koliko je važan za funkcije vašeg srca, nerava i mišića. Premali unos kalcijuma na Hypomagnesemia — je izraz koji označava nedostatak magnezijuma.

Do nedostatka magnezijuma u organizmu dolazi usled nedovoljnog unosa namirnica koje ga sadrže kao i usled loše apsorpcije ma Kada razmišljate o proteinima, verovatno mislite da njih ima samo u mesu, morskim plodovima, mahunarkama, tofu siru i orašastim plodovima. Međutim spisak se tu ne završava, jer proteina u Doručak je najvažniji obrok i najveći izvor energije za svaki dan. Preduslov je za dobar početak dana, zbog čega je izbor pravih namirnica od velike važnosti. Preskakanje doručka može osta S obzirom na nezdravu hranu koju konzumirano, loše životne navike, zagađenje u vazduhu, sunčevo zračenje naša koža je sklona infekcijama, tamnim mrljama, aknama, pigmentaciji i svakako bor To je sasvim razumljivo, jer san svake žene je da njena kosa bude svilenkasta, duga, bujna i da miriše prelepo.

Jednom rečju muškarci bi opisali takvu pojavu a to je — seksi. Poznate lično Njena funkcija nikad ne prestaje, kada smo budni, kada spavamo, kada jedemo, ona konstantno vrši detoksikaciju našeg organizma, sintezu proteina, proizvodnju biohemijskih jedinjenja za var Pomisao na to da neće zauvek biti mlada i lepa, dovoljno je odbojna ženskom polu, da bi uradile sve što treba kako bi odložile proces starenja.

Međutim, nisu godine problem, već način živo Nepravda, ali tako je. U manjoj ili većoj meri gotovo svaka druga žena će upravo ove delove svog tela istaći kao nešto što najmanje voli na sebi baš zbog viška masnoće. Ponedeljak : Kuvani krompir i gr svinjske krmenadle uz salatu od brokolija i jogurta. Utorak : Salata sa tunjevinom, prelivena dresingom od jogurta, sirćeta i soli. Četvrtak : Spanać sa belim lukom i pileći file.

Jogurt dijeta 7 dana doneće najbolji rezultat ukoliko pravite ovaj ukusni napitak sami u sopstvenoj režiji.

Evo šta vam sve treba od sastojaka. Ukoliko se ne želite striktno pridržavati programa koji vam jogurt dijeta preporučuje, to nije problem. Dovoljno je  i samo ispijanje istog u što većim količinima. Slobodno pravite sopstvene napitke kako bi vam ovaj mlečni proizvod bio ukusniji.

Na primer, cimet i jogurt su veoma fina kombinacija, pogotovo ako im dodate i domaće jabuke. Ovaj spoj je idealan ukoliko koristite verziju bez kalorija. Velik je broj onih kojima je jogurt dijeta za mršavljenje pomogla. Evo samo nekoliko primera zadovoljnih žena. Držala sam ovu dijetu 2 nedelje i uspela skinuti 3 kilograma. Pritom ja uopšte nisam bila gladna, čak mi je posle nedelju dana bio drastično smanjen apetit. Kasnije mi ni užina nije bila potrebna. Navikla sam na ovakav režim, rekreiram se svaki dan i sve mi to prija. Počela sam sa jogurt dijetom pre 5 dana i vaga već pokazuje 2 kilograma manje.

Šta dalje reći, naprosto sam oduševljena, jer ne moram gladovati i mučiti se kao nekad. Preporučiću je sigurno svim svojim prijateljicama. Već dva puta sam je držala i uspela sam skinuti svaki put po 5 kilograma. Jogurt dijeta mi je pun pogodak.