Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Aluminijumska folija za mrsavljenje

Aluminijumska folija za mrsavljenje

 • Noge i stomak umotala u plastičnu foliju: Devojka smršala preko noći! (VIDEO)
 • Folija i skidanje kilograma,pitali smo stručnjaka koliko je zapravo dobro i korisno
 • Šifra: Beli mesarski papir sa folijom. Šifra: Štampani mesarski papir sa folijom. Šifra: Veliki beli omotni papir za hamburger i brzu hranu. Šifra: Veliki štampani omotni papir za hamburger i brzu hranu. Šifra: Veliki karirani omotni papir za hamburger i brzu hranu. Aluminijska folija je nešto što većina nas koristi skoro svakodnevno. Ali niko i ne pretpostavlja da ona može biti veoma štetna po vaše zdravlje. Pripremanje hrane u aluminijskoj foliji, zagrevanjem će dovesti do oslobađanja velikih količina aluminija.

  Foliju za mršavljenje možete napraviti i sami, a mnogo su jeftinije od kupovnih, kao i od tretmana u aluminijumska folija za mrsavljenje salonu. Ali ne brinite, domaća folija za skidanje stomaka je podjednako efektna kao i one koje se kupuju. U domaće folije za telo idu prirodni sastojci koji neguju kožu, izvlače sve toksine i zatežu kožu. Na primer, folija sa kokosovim uljem održava kožu hidriranom, negovanom, a ima i antimikrobska svojstva. U druge sastojke koji idu u folije za mršavljenje spadaju Epsom so, đumbir, kajenska paprika i prirodna ulja koja detoksikuju i zatežu kožu. Još jedna od prednosti korišćenja folija za mršavljenje je ta što možete sami tačno da ciljate određene delove tela. Na primer, možete napraviti foliju za stomak i umotati je tako da smanjite obim struka za koji centimetar. Ili, stavite plastičnu foliju oko butina ili zadnjice, za dodatno zatezanje kože.

  To će štetno delovati na mozak i smatra se da povećava rizik od nastanka Alchajmera. Ukoliko koristite aluminijsku foliju, onda je barem nemojte zagrijavati. Zbog unosa aluminija će se stvoriti problem s kostima. Aluminijum smanjuje proizvodnju koštanih ćelija što će dovesti do slabljenja kostiju, ali i bolova. Zato ne preterujte sa hranom iz aluminijskih folija jer vam može štetiti. Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive. Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!

  Pokazalo se da je obična aluminijumska folija pogodna ne samo za pripremu hrane u rerni i uvijanje ostataka hrane, već i za lečenje bolesti.

  Noge i stomak umotala u plastičnu foliju: Devojka smršala preko noći! (VIDEO)

  Alu folija. Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete da stavite na bolno mesto foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju. Stvar je u tome što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli.

  To veoma blagotvorno deluje na oboleli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda. Alu folija Foto: printskirn. Kako leči aluminijumska folija. Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se recimo, flasterom.

  Lečenje folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu vratna osteohondroza, leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog atrtritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način leče se čak postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza.

  Folija i skidanje kilograma,pitali smo stručnjaka koliko je zapravo dobro i korisno

  Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem. Kineski iscelitelji sprovođenje terapije folijom preporučuju u toku dana.

  Svaki dan treba da pričvršćujete foliju na bolno mesto i da držite ceo dan ili noć.