Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Akupresura za mrsavljenje

Akupresura za mrsavljenje

 • Pet akupresurnih tačaka za mršavljenje
 • Akupresurne tačke za mršavljenje: Pritiskom kontrolišite apetit – Aura
 • Druga tačka na abdomenu je tačno ispod poslednjeg rebra na stomaku, ali u stranu, odnosno tačno ispod ušnih školjki. Masiranje ove tačke takođe ubrzava metabolizam, ali i smanjuje abdominalne bolove i apetit. Treba je masirati svakoga dana u trajanju od po pet minuta kružnim pokretima. Vodite računa da su prsti skoro ispod rebra, jer je tačka malo sakrivena ispod. Možda ste već i pomislili na ovu, najpoznatiju tačku za masažu kao vid mršavljenja, koja se nalazi ispod uha.

  Već dugo se ova tačka zapravo uzima kao sinonim za akupresuru u službi mršavljenja, da mnogi samo za nju i znaju. Tačka se nalazi ispred uha, tačno iznad resice. Najbolje ćete je naći ako blago otvorite usta, pa pritisnete tamo gde je vilični zglob. Obično se pritiskanje vrši oko minut svakoga dana. Još jedna tačka koja pomaže da smršate je tačka izmedju gornje usne i nosa. Kad vas uhvati glad za slatkišima ili grickalicama pritisnite ovu tačku na 20 sekundi.

  I na nogama se nalaze tačke koje se mogu pritiskati sa ciljem pojačanja apetita i mršavljenja. Jedna od njih je ispod kolena, nekih 5 santimetara ispod kolena sa spoljne strane, otprilike gde počinje mišić, što ćete naći ako podižete stopalo. Niste znali da je od danas još bolja! Akupunktura i akupresura se već hiljadu godina koriste kao pomoć za rešavanje zdravstvenih muka.

  Ukratko, logika je u tome da je svaki organ u telu, pomoću energetskih kanala, povezan s određenim tačkama na telu. Zašto žumance u jajetu ponekad ima crvenu tačku?

  Pet akupresurnih tačaka za mršavljenje

  Zato, ako želite da poboljšate rad nekih unutrašnjih organa, potrebno je samo da pronađete njegovu određenu tačku, i da je pritiskate. Žarkovo 9 kupljeno. Pogledajte slične ponude koje nudimo ovog trenutka. Relax masaža leđa čokoladnim uljima ili terapeutska masaža leđa! Klasičan higijenski tretman lica u trajanju od 90 minuta! Ultrazvučna kavitacija sa termo ili krio pakovanjem! Izaberite sajt Pogledaj i drugi sajt iz naše mreže. Registruj se Facebook prijava Prijavi se. Uloguj se Već sam registrovan Prijavi se pomoću Facebook naloga ili upiši svoje podatke. Zapamti me na ovom računaru. Ponovi lozinku. Dnevna ponuda u moj email box.

  U ovom članku pričaćemo o tačkama, čija će stimulacija pomoći da smršate. Hiljadugodišnja proverena praksa. Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati brži. Kao rezultat toga, postaćete mnogo energičniji u toku dna, a suvišna masnoća počeće polako da se eliminiše i da se prekida njena akumulacija. Masiranje ove tačke obezbeđuje ubrzanje metabolizma, što doprinosi gubljenju na težini  u svim delovima tela.

  Akupresurne tačke za mršavljenje: Pritiskom kontrolišite apetit – Aura

  Treba je masirati palcem u trajanju 3 minute tri puta dnevno, sa istim pritiskom na uho. Nakon masaže primetićete kao da u vašem telu ima više energije. Takođe, uklanja neprijatne simptome umora ruku, nogu, ramena i stopala. Tačka na licu. Ova tačka se nalazi tačno između nosa i gornje usne.