Informacije o Smrsajte-zajedno

Moj lični blog o različitim metodama mršavljenja, ovdje dijelim i svoje metode i one koje ljudi preporučuju.

Akumpuktura za mrsavljenje

Akumpuktura za mrsavljenje

 • Akupunktura u službi mršavljenja
 • Akupunktura za mršavljenje
 • Uz klasične akupunkturne tretmane sve češće se primenjuje i stimulacija akupunkturnih tačaka električnom energijom-  elektroakupunktura  ili laserom —  laserska akupunktura. Elektroakupunktura se primenjuje ubodnom stimulacijom tačaka pri čemu se igle spajaju sa elektrodama aparata za elektrostimulaciju. Seanse traju od 15 do 20 minuta dnevno, ili svaki drugi dan, a ponavljaju se 10 do 15 puta.

  S druge strane, postoji i elektroakupunktura bez uboda, a u tom slučaju akupunkturne tačke stimulišu se samo prislonjenim elektrodama. Laserska akupunktura je sterilna, neinvazivna i bezbolna metoda, koja nema propratnih štetnih efekata ukoliko se pravilno primenjuje. Kod  ove vrste tretmana laser se usmerava prema koži na razdaljinu od najviše pet milimetara, u zavisnosti od njegove  jačine, a potom se akupunkturne tačke stimulišu 5 do 30 sekund.

  Ova moderna terapija je od izuzetnog značaja za lečenje dece i rekonvalescenata, jer su to pacijenti koji nerado primaju klasičnu terapiju iglicama, što zbog straha od igala, što usled iscrpljenosti.

  Akupunktura u službi mršavljenja

  Na početku tretmana većina pacijenata oseća toplinu i težinu u telu, što nakon nekoliko minuta prerasta u opštu fizičku i psihičku opuštenost. Ovaj postupak je za većinu pacijenata potpuno bezbolan, ipak oni osetljiviji mogu da osećaju laganu neprijatnost.

  Posle tretmana sa iglama, na mestima uboda ne ostaju nikakve trajne promene, a procedura se ponavlja osam do deset puta, u zavisnosti od vrste i stepena uznapredovalosti bolesti.

  Potom se pravi pauza od mesec dana, posle koje je poželjno ponoviti terapiju na isti način. Ukoliko se radi o hroničnim i vrlo zapuštenim slučajevima, ponekad je potrebno tretman ponoviti više puta dok se ne postigne traženi efekat, s tim da je npr.

  Takođe, ova procedura podstiče stvaranje kolagena i elastina, hijaluronske kiseline, pa shodno tome, podmlađuje kožu i održava lep izgled. Akupunktura je svakako u prednosti nad drugim medicinskim disciplinama upravo zbog toga jer ona posmatra čoveka u celini i leči njegov najveći problem — bol glavobolje, išijas, neuralgije bilo kog živca, a istovremeno pozitivno deluje na ceo organizam.

  Lečenje akupunkturom uspostavlja ravnotežu celog tela, koja je poremećenam bolesnim stanjem.

  Akupunktura za mršavljenje

  Vrlo važna prednost akupunkture nad drugim medicinskim disciplinama i to što je zasnovana na prirodnom načinu lečenja. Tada nema oštećenja tkiva kao nakon hirurških intervencija, a ne koriste se ni hemijske supstance. Moderna medicina zasnovana je na lekovima, podrazumeva korišćenje radioaktivnih izotopa i zračenje, koji su svi, koliko korisni u određenom trenutku, nakon duže upotrebe potencijalno opasni.

  Posle tretmana akupunkturom  nema nikakvih komplikacija,pod uslovom da je terapeut doktor zvanične medicine, licenciran za akupunkturu. Važno je znati da se akupunktura može primeniti u slučaju svih uzrasta i dijagnoza, jer će svakako ublažiti tegobe, ako ne i izlečiti vaše primarno oboljenje. Preporučujemo da pročitate tekstove: masaža tela, refleksologija stopala,alternativne metode za mršavljenje ….

  Жао нам је, да би поставили коментар, морате бити пријављени. Istopite salo na stomaku uz ovaj jednostavan trik. Unesite imena osoba na koje treba da se vode kuponi. Slažem se sa uslovima korišćenja, politikom privatnosti i politikom reklamacija. Pređite na plaćanje 1. Beopopust » Lepota Ponuda je završena! Pogledaj aktivne ponude. Ponuda je istekla! Puna cena 2. Ušteda 1. Podelite sa prijateljima. O ponudi Firma. Uživajte u stvarno najboljim ponudama i popustima u gradu!

  Centar celokupne i specijalne medicine Dr Sekulić Adresa: Požeška br. Luk u sebi sadrži flavonide, vrstu antioksidanata koji imaju protivupalno dejstvo, a strije se stvaraju zato što se koža naglo rasteže i na određenim delovima sbe javlja upala koja postaje strija.

  Stručnjaci su sproveli ispitivanje na ženama od 18 do 45 godina koje su posle porođaja ili zbog naglog gubitka težine imale ovaj kozmetički problem. Koristile su kremu 12 nedelja, a prvi rezultati su uočeni već posle druge nedelje.

  Intervencija koja je paket od 3 tretmana, botoks, mezoterapija i filer za lice kojem treba lako i brzo podmladjivanje, a bez velikih problema. Izgledajte mlađe zato što je Vaša koža zapravo podmlađena. Poznati anti-age kokteli se po specijalnom rasporedu mikroinjektiraju u kožu lica, vrata, dekoltea. Anti-age komponente: peptidi, vitamini, oligoelementi, glukozaminoglikani i hijaluronska kiselina su u sastavu patentiranih koktela. Više od 10 godina insistiramo na poznatim brendovima jer daju rezultat uz maskimalnu akumpuktura za mrsavljenje. Moć energija Vela Smooth, dijamanata mikrodermabrazije, osvetljavanje akupunkturnih tačaka protiv starenja i završetak tretmana dobrim mezoterapijskim peptidno vitaminskim koktelom. Naša idealna kombo za vaš celulit: mezotrapija sa dodacima: kavitacija, Vela Smooth, ili Guna.

  One se nisu skroz povukle, ali je krema poboljšala njihov izgled i teksturu - izjavila je konsultantkinja za kozmetologiju Zoje Drelos sa Djuk univerziteta. Ona napominje da su se prvi rezultati videli posle dve nedelja, ali da su bitne promene uočene tek nakon osam nedelja korišćenja ove kreme. Ringier Axel Springer d. Kompanija je osnovana Od